VVS Service

Din autoriserede VVS-installatør i Nordsjælland udfører alt i serviceopgaver, vedligeholdelse, installation og reparation.

VVS Service

Alt i VVS service og reparationer

Kronborg VVS & Energi står klar til at hjælpe med serviceopgaver og reparationer. Vi garanterer altid et godt resultat. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Har du brug for en dygtig VVS-installatør? Kronborg VVS & Energi tilbyder en bred vifte af VVS-ydelser inklusiv installation, reparation og vedligeholdelse f.eks.:

  • Udskiftning af armatur
  • Reparation af utæt vandrør
  • Rens af tilstoppede afløb
  • Fejlfinding

Har du brug for VVS i Helsingør eller andre dele af Nordsjælland? Kontakt os allerede i dag og fortæl, hvad vi kan hjælpe med, så står vi klar med et uforpligtende tilbud skræddersyet til dig.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Serviceaftale

Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler til både private, virksomheder og boligforeninger. Med en serviceaftale er du sikret regelmæssig vedligeholdelse og service. På den måde kan du være på forkant med dyre reparationer forårsaget af manglende vedligeholdelse. Vi skræddersyer aftalen, så den passer til dine behov.

Garanti for høj kvalitet

Hos Kronborg VVS & Energi har vi høje standarder, når det kommer til kvalitet og service overfor vores kunder. Det er vigtigt for os altid at levere et tilfredsstillende resultat. Det sikrer vi ved at være i grundig dialog med dig inden vi går i gang med opgaven. På den måde er du både sikret et godt resultat, og du ved præcis, hvad du kan forvente af os.

Vores biler er udstyret med et lagersystem, så vi altid står hos dig med de rigtige materialer, reservedele og det nødvendige værktøj.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, så sidder vi klar med et uforpligtende tilbud. Ring til os på 30 40 91 00, eller send en besked til os via vores kontaktformular – så vender vi retur hurtigst muligt.