Fjernvarme

Vi installerer den helt rigtige løsning til netop dit hjem.

Fjernvarme

Fjernvarme service og installation

Skal du også have installeret fjernvarme? Eller måske har din nuværende fjernvarmeunit brug for service eller reparation? Vi hjælper dig med den rigtige løsning. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarmeunits. Det er vigtigt at installationen imødekommer det behov, der er i din husstand. Derfor er det vigtigt at rådføre dig med eksperter på området.

Vi undersøger grundigt omstændighederne inden vi installerer fjernvarme hjemme hos dig.
Når vi er færdige, sørger vi altid for at give dig grundig instruktion i brug af anlægget.

Tag en uforpligtende snak med os omkring installation af fjernvarme. Du er altid velkommen til at tage fat i os hvis du har spørgsmål – vi står klar med et uforpligtende tilbud.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Høje standarder

Vi vil gerne være de bedste i vores branche. Derfor har vi stort fokus på altid at levere resultater i bedste kvalitet og samtidig levere service i særklasse, så du står tilbage med et resultat, du som minimum er tilfreds med.

Vi garanterer at leve op til dine forventninger, og vi bruger altid god tid på at forstå dine ønsker og forventninger, og samtidig sætte dig grundigt ind i, hvordan du håndterer de installationer vi opsætter, hvis det er nødvendigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for et tilbud på fjernvarme? Vi installerer og yder service på fjernvarmeunits i private hjem i Nordsjælland.

Kontakt os på 30 40 91 00, eller send en besked til os via vores kontaktformular – så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud.