Boligforeninger & Erhverv

VVS og serviceaftaler til virksomheder og boligforeninger i Nordsjælland.

Boligforeninger & Erhverv

Autoriseret og VE-godkendt VVS-firma

Vi hjælper virksomheder og boligforeninger i Nordsjælland med store og små VVS-opgaver, og skræddersyede serviceaftaler. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Hos Kronborg VVS & Energi hjælper vi med alle opgaver, når du har brug for en VVS’er. Vi er et veletableret VVS-firma der står klar til at hjælpe med at udskifte eller reparere vandrør, sanitet, radiatorer, faldstammer – eller netop det, I har brug for.

Vi har speciel stor erfaring med etablering af fjernvarmeunits og varmepumper. Vi er VE-godkendte samt medlem af TEKNIQs Garantiordning, som er med til at sikre dig som kunde et godt resultat.

Har jeres virksomhed eller boligforening brug for en dygtig autoriseret VVS-virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi tilbyder en skræddersyet serviceaftale

Hos Kronborg VVS & Energi tilbyder vi at oprette en skræddersyet serviceaftale eller samhandelsaftale som matcher jeres individuelle behov. Kontakt os for at høre mere og fortæl os, hvad I har brug for, så imødekommer vi jeres ønsker.

Vi sikrer jer det bedste resultat

Vores fornemste opgave er at levere kvalitetsløsninger hver gang. Vi er professionelle til fingerspidserne og går meget op i ordentlighed. Det betyder bl.a. at vi har lagersystem i vores biler. På den måde kan vi sikre, at vi altid kommer frem med det rigtige værktøj og materialer, så vi kan klare opgaven med det samme.

Vi står altid klar med vejledning og rådgivning omkring den opgave, I står overfor, hvis I har brug for det. Vi lytter altid og imødekommer jeres forventninger. På den måde kan vi altid levere de bedste resultater.

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et tilbud, så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov. Ring til os på 30 40 91 00 eller skriv via vores formular, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.