Akut VVS & Døgnvagt

Har du akut behov for hjælp til en skade, så er vi klar til at rykke ud! Vi dækker hele Nordsjælland og København.

Vores telefon har åbent 24 timer i døgnet

Ring for hurtig hjælp

Står du i et akut problem? tag fat i os med det samme, så hjælper vi med at tage hånd om skaden. Vores telefoner er åbne døgnet rundt.

Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, men kører selvfølgligt længere hvis behovet opstår. Vi hjælper alle, både private, erhverv, foreninger og det offentlige.

  • Beskadiget vandrør
  • Manglende varme eller vand
  • Vandskader
  • Gaslugt
  • Frostsprængte rør

Der kan opstå akutte problemer mange steder i eller udenfor boligen, kontoret, sommerhuset eller noget helt andet. Vi har både bemanding og udstyr til at klare alle akutte problemer.

24-timers Akut VVS og Døgnvagt

Har du brug for akut hjælp til en VVS-skade? Hos Kronborg VVS står vi klar til at håndtere alle typer af akutte VVS-problemer. Uanset om det er en sprunget vandledning eller en anden akut VVS-relateret udfordring, kan du regne med hurtig og effektiv service fra vores erfarne teknikere. Kontakt os med det samme, og vi er på vej!

Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, men kører selvfølgligt længere hvis behovet opstår. Vi hjælper alle, både private, erhverv, foreninger og det offentlige.

VVS-problemer kender ikke til lukketid. Derfor er Kronborg VVS tilgængelig uden for normal åbningstid, inklusive aftener, weekender og helligdage. Når du står med en akut situation, kan du altid nå os via vores døgnvagt. Vi er her for at sikre, at dine VVS-udfordringer bliver løst hurtigt og effektivt, uanset tidspunktet.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Akut VVS

Når uheldet er ude, sker det altid på de værst tænkelige tidspunkter. Nogle gange opstår skaderne pludseligt uden forvarsel, og man har derfor ikke haft mulighed for at bremse skaden før den sker.

Opdag skaden hurtigt

Den største fordel er at opdage skaden når den opstår, så der kan handles hurtigt. Nogle gange kan vi allerede begynde at udbedre skaden når vi er på vej til dig! Måske vi kan guide dig og hjælpe med at inddæmme problemet så man kan bremse eller forebygge eventuelle følgeskader.

Hurtig service til akutte problemer

Er skaden sket og står i med et sprunget vandrør, radiatorer uden varme, vandskade i sommerhuset eller noget helt tredje akut VVS-problem, så ring til os med det samme. Vi kan hurtigt og effektiv begrænse skader og hjælpe dig med dit akutte VVS-problem. Vent ikke, men bestil akut VVS-hjælp med det samme.

Få besked med en vandalarm

Mange skader på vvs installationer kan opdages det sekund de opstår, hvis man har installeret en vandalarm.

Der findes mange typer af automatiske vandalarmer som dækker mange forskellige behov. Der er mulighed for alt fra lyd alarm ved skade, som man kender det fra sin brandalarm, og mere tekniske løsninger der kan advare en med notifikationer eller sms.

Få en notifikation når skaden sker

Man har gjort sig selv en kæmpe tjeneste ved at installere en vandalarm på steder, hvor man ikke selv opholder sig fysisk hele tiden. Det kan være i sommerhuset, garagen eller virksomheden – Så for man besked med det samme der opstår et akut problem, og kan handle derefter. Der findes ikke noget værre eller dyrere at opdage eventuelle vanskader sent.

Kontakt os, så kan vi rådgive dig en den rigtige løsning og hjælpe med installation.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, så sidder vi klar med et uforpligtende tilbud. Ring til os på 30 40 91 00, eller send en besked til os via vores kontaktformular – så vender vi retur hurtigst muligt.