Varmepumper

Opnå et perfekt resultat med et VE-godkendt og autoriseret VVS-firma.

Varmepumper

Skræddersyede varmepumpeløsninger

Kronborg VVS & Energi er både autoriseret og VE-godkendt. Det sikrer dig det bedste resultat. Vi opsætter luft-til-vand- og jordvarmepumper. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

  • En luft-til-vand varmepumpe omdanner den varmeenergi der er i udeluften til enten varmt vand i hanerne eller radiatorerne. Varmepumpen er el-drevet og bruger mindre el-energi end den varmeenergi, den producerer.
  • Med en jordvarmepumpe graves slanger ned i haven, som derigennem henter varmeenergi direkte fra jorden. Jordvarmepumpen er en større investering, men der er store besparelser at hente – især hvis din husstand har et stort varmeforbrug. Da varmepumpen er gravet ned i jorden er den ikke synlig (som luft-til-vand varmepumpen), og den kræver minimal vedligehold.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til dine behov, står vi altid klar med vejledning og rådgivning, så du vælger den rigtige varmepumpe.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi imødekommer dine behov

Med Kronborg VVS & Energi er du garanteret fantastisk service og vi sætter altid barren højt, når det kommer til kvalitet. Vi leverer altid solide løsninger der holder i mange år.

Det er vigtigt for os at levere et godt resultat uanset om det er en større eller mindre opgave vi skal udføre. Derfor går vi meget op i at være imødekommende og serviceminded overfor dig som kunde. Vi bruger tid på at have en god dialog med dig, så vi ved præcis hvilke forventninger og ønsker du har, samtidig med at du får et billede af, hvad du kan forvente af os, og hvornår.

Kontakt dit lokale VVS-firma

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på varmepumper. Ring på 30 40 91 00 eller skriv til os via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.