Om os

Veletableret og professionel VVS-virksomhed i Helsingør.

Om os

Vores mission er at levere den bedste kvalitet

Vi udfører store og små VVS-opgaver i topkvalitet til privatpersoner, boligforeninger og virksomheder i Nordsjælland. Vi er autoriseret, VE-godkendt og medlem af TEKNIQs Garantiordning.

Hos Kronborg VVS & Energi er vores største mission at levere den bedste kvalitet, den bedste service og med det bedste resultat. Og selvfølgelig til en fornuftig pris.

Det er vigtigt for os, at der er styr på alting – lige fra vores kunder til de opgaver, vi skal udføre. Vores biler er udstyret med et lagersystem. Det betyder, at vi altid står klar med de rigtige reservedele og materialer, så vi kan udføre opgaven med det samme.

Derfor bør du vælge Kronborg VVS & Energi ApS

Se vores anmeldelser

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen.
Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30.
2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen.
Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Vi har haft fornøjelsen af Emil og 2 behagelige svende i forbindelse med fornyelse af et gæstetoilet. Veludført arbejde, høflige og ordentlige medarbejdere der hjalp med at finde gode løsninger. Men først og fremmest vil jeg fremhæve et højt informationsniveau gennem opkald og sms, hvilket vi satte stor pris på, og som ofte er et særsyn i branchen. Vi vil uden tvivl ringe til Kronborg VVS igen.

– Jakob

Fantastisk service. Fantastisk viden og hurtig ekspedition. Ringede tirsdag 07.30 og jobbet løst to besøg senere onsdag 11.30. 2 andre firmaer havde givet op og sagt at hele enheden skulle brækkes ud af væggen. Kan så meget anbefales og så behagelig personale.

– Jens

En god oplevelse, hvis man ønsker at få løst sine VVS-problemer, vil jeg klart anbefale Kronborg VVS. Jeg fik udskiftet kuglehaner, toilet og forskellige tærede vandrør af dem. Kronborg VVS er præcise, professionelle og har god kommunikation, hvilket er nogle af deres styrker. Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

– Francesco

Fantastisk service

Vi har altid en agenda om at levere fantastisk service – uanset om vi står overfor en mindre opgave hjemme hos dig som privatperson eller udfører en større opgave for en virksomhed. Det betyder bl.a. at vi er mødestabile, altid tager en grundig snak med vores kunder om opgaven, er gennemsigtig på prisen, så du ved præcis, hvad du får, og desuden altid er smilende og imødekommende.

Vi arbejder med et løsningsorienteret mindset i enhver opgave. Vi går meget op i at skabe tillid og står altid klar med rådgivning, hvis der er brug for det.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Har du brug for et professionelt VVS-firma, der leverer den bedste kvalitet – hver gang? Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på 30 40 91 00 eller skriv til os via vores formular, så vender vi retur hurtigst muligt.